Home SYMplus CAD/CAM CNC Cursus Verspaningstechnologie Meettechnieken Tekening Lezen MBO / BBL Contact

Techno Mind b.v.

OP MAAT

KWALITEIT

OPTIMALISATIE

VAKMANSCHAP

ONTWIKKELING
Techno Mind


Techno Mind is een professioneel training- en adviesbureau op het gebied van CNC en productie automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van lesmateriaal en het opleiden van mensen, werkzaam in de verspanende sector.


De trainers hebben veel ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk. In de loop der jaren is met vele typen CNC-besturingssystemenen ervaring opgedaan, o.a. Heidenhain (TNC), Fanuc, Millplus, Philips. De trainers hebben lesbevoegdheid en dus uitstekende didactische vaardigheden om dit alles over te brengen op de cursisten.


De training wordt geheel afgestemd op uw situatie en wensen
.
In een orienterend gesprek wordt door onze adviseur gekeken naar soort besturing, niveau van de werknemers en vervolgens komt er een cursusaanbod op maat.


Meer kennis is beter presteren.
De vormgeving en geometrie van de hedendaagse producten zijn vele malen complexer dan een aantal jaren geleden. Ook de technologie, de manier van produceren verandert. Om efficiënt gebruik te kunnen maken van de Computer Numeriek Control ofwel C.N.C. is het belangrijk dat de operator deze specifieke kennis bezit om de besturing te programmeren. Door meer kennis en inzicht is hij in staat de machine beter te laten presteren.

Over Techno Mind Maatwerk Referenties Flyer's Certificaat locatie Alg. Voorwaarden Links Subsidie CNC Support